torstai 27. syyskuuta 2012

Seksuaalisen suuntautumiseni vaíhtuminen

Pari kuukautta äskeisen jälkeen tapasin ihanan tytön. Olin menettänyt vielä viitisentoista sänkykokeilun jälkeen menetin kaiken luottamukseni jätkiin. Sillä tytöllä, Johannalla, oli kauniit punaiset hiukset ja ihanat vihreät silmät. Se tuli mua vastaan kaupungilla, esittäytyi ja ystävystyttiin lopulta. Yhtenä iltana leffan jälkeen se vaan kertoi haluavansa mua. Mä tunnustin sille tuntevani samoin.

Oon aina ajatellut automaattisesti hetero, mutta silloin tajusin, että on mussa hiukan bisseäkin. Niin se vaan menee, biseksuaalisuus on kuin bakteeri joka tarttuu toisesta toiseen.

Me mentiin Johannan kanssa sen luo [ se on nyt jotain 20, silloin oli jtn 18 tai 19 ja omisti jo sillo oman kämpän ]. Ensin leikittiin vähän esileikkejä, katseltiin telkusta pornoa ja tälleen. Olin ihan kierroksilla.

Johanna käänsi vihreet silmänsä muhun. "Tieksää, Xenia, mua panettaa", se sanoi. Johanna oli yks niistä harvoista jotka jaksoivat kutsua mua mun toisella nimellä - mä nimittäin vihaan etunimeäni. Muakin panetti ihan saatanasti.

Se suuteli mua ja riisu mut hitaasti että ehin kiihottua, käski mua tehä saman itselleen. Mä tein. Nuoltiin toisiamme ja tällee.. Mutta mä en oo kerronnan ammattilainen, joten ette saa kuulla enempää.
 Linkki tähän videoon myöhemmin.. Jos et siis ole huomannut, mulla on tapana nauhottaa kaikki seksini.

♥:llä: Irinax

2 kommenttia:

  1. Kyllähän sitä ihmisellä voi mieli muuttua! :) Kerro toki vaikka et olekaan ammattilainen en usko että kukaan on oikein AMMATTILAINEN. Lisää. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, aika ihana tämäkin. Oot hyvä kertoja, pervoja kohtia voisi tosin tulla hieman enempikin.. :-)

    VastaaPoista